Szolgáltatások

Szolgáltatások

TALÁLKOZZANAK ELKÉPZELÉSEINK!

 

Üvegmenmunkálás és beépítés (méretre vágás,  csiszolás, fúrás, fazetta, sarokkerekítés, edzés, laminálás)

Fő profilunk a belsőépítészeti üvegek méretre vágása, további megmunkálása. Az üveg megmunkálása az üveglapszabászattal kezdődik, azaz a lapokban rendelkezésre álló üveg kívánt méretre és alakra vágásával. Az üveg vágása során szögletes és íves formájú alakzatok legyártására is lehetőség van. Igény esetén ezt követi az üveg csiszolása, azaz a méretre vágott üveg esztétikai és biztonsági megmunkálása (szabadon álló él esetén feltétlenül szükséges).

A vágott/csiszolt üveglap sarkai kerekíthetők, így nem kell tartani a balesetveszélyesen éles sarkoktól sem. További rendelhető opciók közé tartozik az üveg fúrása, illetve biztonságtecnikai kezelése ami lehet edzés vagy laminálás. Beltéri ajtók, bútorajtók esetén készletről választhatóak katedrál-, illetve parsol üvegek, továbbá meglévő vagy hozott minta homokfúvása is rendelhető. Tükrök kivitelezése során kérhető keretezett vagy fazettázott termék is. Hozott üveg esetén szeretnénk felhívni figyelmüket hogy edzett üveg megmunkálása nem lehetséges, kérem ezt vegyék figyelembe.

Üvegtörés esetén érdemes Biztosítójával egyeztetni, hogy a felmerült kár összegét a Biztosító társaság megtéríti-e, amennyiben igen, a kárrendezési eljárás érdekében először vegye fel Biztosítójával a kapcsolatot.

 

Képkeretezés

Üzletünkben lehetőség van a raktáron tartott/illetve rendelhető képkeretkínálatunk megtekintésére. Elérhető képkereteink vastagsága: 1 cm- 8cmig. Széles szín és formaválasztékkal várjuk kedves vásárlónkat képek, kirakók, tükrök, kézimunka keretezésére.

További kapcsolódó szolgáltatások:

 • KASÍROZÁS
  A kasírozás az a folyamat, amikor a keretezendő anyagot rápréseljük egy egyenletes hordozóanyagra. Az eljárás során a keretezendő anyag tartást kap, kisimul.
 • PASZPARTUZÁS
  A paszpartu a képet körülvevő, választható vastagságú szegély, amelynek köszönhetően a kép és a keret színei tökéletesen harmonizálnak egymással. A paszpartu az erre szolgáló kartonba meghatározott szögben vágott ablak, amely körülveszi a keretezendő tárgyat.

 

Homokfúvás

Ezzel a technikával szemcsés anyagot szórunk nagy nyomással az üvegfelületre, mellyel egyedi motívumok készíthetőek jellemzően az alábbi termékeinkbe:

 • float üveg
 • parsol üveg
 • festett üveg
 • tükör
 • savmart üveg
 • üvegtégla

 

Lézergravírozás / lézervágás

Nagy teljesítményű lézergépünk sokrétű munka elvégzésére alkalmas. Kérhető a raktáron tartott, illetve rendelhető plexi lapok vágása (maximális méret 600x900 cm), illetve termékeink gravírozása. Gravírozás során a részletgazdagabb minták létrehozásához célszerűbb a lézertechnika, hiszen aprólékosabb kidolgozást tesz lehetővé, mint a homokfúvás. Jellemzően üveg, műanyag, és fa alapanyag a gravírozandó felület, melyek felhasználásával készítettünk már névjegykártyát, órát, kulcstartót, díjakat

 

Kisállat bejáró kialakítása ajtó/ablaküvegbe

Cégünk vállalja kutya/macska bejáró kialakítását ablak vagy ajtóüvegbe. A bejáró telepítése során az eredeti üveg kicserélésre kerül az ajtó méretének megfelelően kivágott üvegre, melybe rögzítjük a bejárót. Fontos, hogy a bejáró hőszigetelő üveg esetén is beépíthető, a rendszer adottságai alapján azonban az üveg hőszigetelő képessége csökkenni fog. A piacon kapható bejárati ajtók kiválasztásánál kérjük legyen figyelemmel a kisállat méreteire, illetve hogy az ajtó üvegbe beépíthető legyen. Kisállat ajtók forgalmazásával cégünk nem foglalkozik!