Rólunk

Cégünkről

Ismerjen meg engem, ismerjen meg minket!

 

Géczy György vagyok, cégünk tulajdonosa

Az üveges szakmát családi vállalkozásunk immáron 3. generációja gyakorolja töretlenül. Géczy Györgyként, mint a Géczy Glass Kft. tulajdonosa és ügyvezetője az üveges szakmát nagypapámtól, majd édesapámtól tanultam.

Szakirányú végzettségeim megszerzése után folyamatos szakmai képzéseken és kiállításokon veszek rész, hogy a hagyományos üvegmegmunkálás mellett vállalkozásunk a legmodernebb technológiákat is alkalmazni tudja. Így lehet, hogy az elmúlt bő hetven esztendő után is teljes odaadással és szakértelemmel végzem munkámat.

Cégünk igyekszik valóban sokrétű üvegezéssel kapcsolatos igényt kielégíteni, így a hagyományos feladatokon kívül, a változó kor modern igényeihez alkalmazkodva mi is egyre gyakrabban kapunk felkérést dekorációs üveg beépítésére, egyedi dekorációs üvegek- tárgyak legyártására, valamint rendszeresen dolgozunk az üvegen kívül plexi alapanyagokkal is.

Büszkék vagyunk rá, hogy Állami és Önkormányzati szervekkel, társasházkezelő -, és multinacionális cégekkel állunk kapcsolatban, mely munkáink mellett ugyanolyan fontosnak tartjuk egyéni megrendelőink kiszolgálását is.

Honlapunkon tájékozódhat szolgáltatásainkról, termékeinkről, illetve kapcsolatba is léphet velünk.

Megrendelés menete

Hogyan dolgozunk mi?

1

Kapcsolatfelvétel
Keressen fel minket zuglói üzletünkben, vagy juttassa el hozzánk megrendelé-sét, árajánlat kérését elérhetőségeink egyikén, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

2

Helyszíni felmérés
A kívánt termék legyártása előtt sok esetben szükség van a helyszín adottságai-nak felmérésére. Ilyenkor helyszíni kiszállás kereté-ben nem csak a pontos gyártási méretet határoz-zuk meg, hanem szívesen adunk tanácsot, hogy milyen típusú üvegből érdemes a kívánt terméket megrendelni.

3

Árajánlat
Árajánlatunk elkészítéséhez minden esetben szükségesek az alábbi adatok: Megrendelni kívánt üveg mérete, típusa, vastagsá-ga, szükséges-e csiszolni, edzeni vagy esetleg laminálni, személyes átvétellel, vagy helyszíni felszereléssel kívánják megrendelni.

4

Kivitelezés
A termék elkészültéről minden esetben tájékoztatjuk a kedves megrendelőt, illetve egyeztetjük az átvétel módját. Ha helyszíni kivitelezés is szükséges, akkor előre egyeztetett időpontban, elvégezzük az üveg szakszerű felhelyezését, cseréjét.